SOLUȚIE PENTRU ILUMINAT TWINCAT 3: SOLUȚIE PENTRU ILUMINAT FLEXIBILA

Soluția pentru iluminat DALI-2 eficientă și ușor de configurat

Soluția pentru iluminat TwinCAT 3, convenabilă și ușor de configurat prin fișiere Excel, simplifică toți pașii de lucru de la inginerie la mentenanță. Toate comenzile de control pentru iluminat sunt integrate în sistem, iar numărul de linii DALI este nelimitat. Schimbări rapide de funcționalitate, de adrese, expansiuni de sistem sau grupări de linii cross-DALI pot fi făcute fără întreruperi de funcționare. În plus, conceptele de iluminare care sunt depedente de lumina naturală pot fi, de asemenea, implementate.

Odată cu adăugarea Soluției pentru iluminat TwinCAT 3 (TF8050), Beckhoff și-a extins gama de produse pentru automatizarea imobilelor publice și comerciale cu un sistem de control al iluminatului DALI-2. Soluția poate fi folosită pentru orice situație de iluminare a clădirilor mari pentru birouri sau hale de producție. Aceasta nu include numai o gamă completă și complexă de funcții, ci și o simplificare consistentă a tuturor pașilor de lucru și a opțiunilor de comandă-control. Mai mult de atât, Soluția pentru iluminat TwinCAT 3 este complet adaptată web și HTML, scalabilă descentralizat și poate fi folosită ușor și convenabil prin panouri operator și device-uri mobile precum tabletele.  

Gama largă de aplicații include controlul iluminatului activat de mișcare și prezență, de lumină naturală, managementul scenariilor de iluminat și controlul dinamic al secvențelor de lumină bazate pe cursul natural al zilei pentru conceptele Human Centric Lighting (HCL). În plus, monitorizarea datelor referitoare la energie și stare poate fi folosită pentru analiza opțională a datelor, independentă de locație, în timp ce procesul de inginerie este simplificat considerabil deoarece nu există nicio restricție asupra numărului de linii DALI, grupări de linii cross-DALI pot fi efectuate, iar toate tipurile de control obișnuite sunt disponibile. Soluția pentru iluminat TwinCAT 3 suportă implementarea de HCL în mod particular prin funcția integrată de setare a temperaturii culorii, modificarea ușoară a graficelor de temperatură a culorii și de reglare a intensității curentului, controlul luminii opțional prin timp de pornire/oprire sau răsărit/apus, precum și conformitate completă cu standardul DALI DT8.

Soluția de iluminat este și mai ușor de folosit prin opțiuni hardware modulare și scalabile în mod convenabil. Ca versiune plug-and-play complet configurată, soluția include ori un Panou PC multitouch CP6606/CP6706 de 7 inch, ori un Embedded PC CX51x0 sau CX9020. În plus, nivelul I/O cu Bus Couplers și Bus Terminals poate fi adaptat ușor la cerințele individuale ale aplicației.

www.beckhoff.com/lighting-solution

Distribuitor România:

Kreatron Automation SRL

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro