LIFEBOOK S935 – ELEGANT SI PERFORMANT TIMP DE 24 DE ORE

Fujitsu Lifebook S935 este un notebook uşor, de 33,8 cm (13,3 inch), cu ecran tactil care îndeplinește necesităţile celor mai pretenţioşi utilizatori, datorită duratei de funcţionare a bateriei de 24 de ore. Designul extrem de subţire, afişajul antireflexie opţional, caracteristicile de securitate şi conectivitate de nivel profesional asigură cea mai bună experienţă de utilizare din clasa sa şi mobilitate nelimitată.

Utilizatorii se pot bucura de un design elegant, fără compromisuri privind durata de viață. Lifebook S935 este un notebook cu un design subțire și elegant, durată de viață de până la 24 de ore cu prima și a doua baterie. De asemenea, are un port modular pentru unitatea de disc optică, a doua unitate hard disk sau a doua baterie.

Utilizatorii își pot proteja notebook-ul și datele companiei împotriva accesului neautorizat. Modelul are un senzor opțional pentru recunoașterea venelor palmare sau a amprentei digitale, are cititor SmartCard integrat, disk criptat și ATP li TPM opțional.