INTERVIU SEDA INVEST

În anul 2000, Seda Invest a debutat pe o piață concurențială puternică, luând avânt și ajungând în prezent în top 3 cei mai buni distribuitori din industrie.

De peste 20 de ani, cu profesionalism, Seda Invest livrează prompt peste 10.000 de repere în toată România prin flota proprie. În cei 20 ani de activitate, au deschis două fabrici în care produc abrazive și echipamente de protecție la cele mai înalte standarde dezvoltând totodată și o rețea de distribuție la nivel național cu nouă filiale și peste 200 de angajați, fiind prezenți și în Republica Moldova prin distribuitor autorizat.

Easy Engineering: Ce game de produse comercializați?

SEDA INVEST: Deținem o gamă largă de produse, comercializate prin brandurile proprii,  necesare în varii industrii: produse abrazive, echipamente de protecție, organe de asamblare, etanșați siliconici, spume poliuretanice și adezivi, scule așchietoare, scule de mână, dar nu ne limităm doar la acestea.

Brandul Red Square sub care comercializăm abrazive, a devenit cunoscut prin discurile abrazive calitative produse la fabrica din Cluj Napoca, începând cu anul 2010. Sunt produse durabile, cu un raport optim calitate/preț și un timp de livrare foarte scurt.

În ceea ce privește producția proprie de echipamente de protecție, peste 5000 de articole sunt realizate lunar în fabrica de la Brașov. Alegem materiale de calitate, consiliem clienții și personalizăm articolele pentru a răspunde celor mai diverse solicitări ale acestora. Produsele realizate în fabrica din Brașov sunt:  salopete din doc, tercot sau bumbac, salopete realizate din materiale speciale (ignifuge, antistatice, Nomex) , salopete, haine și veste destinate protecției împotriva temperaturilor scăzute , halate de lucru, tricouri simple și polo.  În plus, Seda este un angajator incluziv, unitatea noastră de producție echipamente de protecție fiind autorizată să funcționeze ca unitate protejată, beneficiind de drepturile prevăzute în legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități.

E.E: Către ce profiluri de clienți vă adresați?

SEDA INVEST: Ne adresăm, prin vânzare directă, clienților din retail, industrie si magazine tip Do It Yourself. Produsele noastre sprijină activitatea clienților din varii industrii, acoperind o gamă variată de utilizare: uz general, construcții, confecții metalice, industria auto, industria mobilei, industria extractivă, industria feroviară.

E.E: Cum a decurs anul 2020 pentru industria în care activați?

SEDA INVEST: Anul 2020 a fost unul plin de provocări, dar pe care am reușit să le trecem cu bine. Având o experiență de peste 20 de ani în domeniu, un personal dedicat și o strategie de business sănătoasă, balanța la finalul anului 2020 a rămas stabilă. Speram cu optimism ca în acest an lucrurile sa evolueze într-o direcție bună, mai ales că focusul în acest an va fi în continuare pe diversificarea gamei de produse și pe maximizarea satisfacției clienților.

E.E: Ce ne puteți dezvălui despre planurile de business pentru acest an?

SEDA INVEST: În acest an avem în plan multe schimbări, pe de o parte în ceea ce privește producția noastră proprie de abrazive și pe de altă parte avem în vedere și accentuarea comunicării, dorind să răspundem nevoilor cât mai multor clienți și potențiali clienți.

 

office@sedainvest.ro

www.sedainvest.ro