INTERVIU INNOFAB

Easy Engineering: Care sunt gamele de produse și ce tipuri de servicii oferiți?

innoFAB: Noi, la innoFAB, ne concentrăm pe modele unice “inspirate de natură” pentru mobilier și produse din piatră naturală – iar natura nu este o figură geometrică. 

Rafturile, dulapurile, blaturile, blaturile de masă sau blaturile de baie pot fi configurate  liber cu ajutorul  Designerului unic 3D online. Întrucât toată lumea este designer, oricine ar putea folosi  Designerul 3D- de la clienți privați la arhitecți și designeri de interior profesioniști – și ar putea crea capodopere de artă individuale și unice.

Designerii innoFAB ar putea fi solicitați să ofere asistență sau chiar să proiecteze pentru client.

Astfel de modele, create în mod unic, sunt apoi transformate în date numerice și transmise către ateliere de tip boutique, extrem de specializate pe producție. Partenerii noștri din atelier încep apoi producția, folosind materiale de înaltă calitate, cum ar fi placajul finlandez și marmura italiană. Măiestria lor este garanția noastră pentru un produs perfect.

E.E: Care sunt caracteristicile speciale ale produsului dumneavoastră?

innoFAB: Două lucruri – unul este modelul 3D al piesei finale pe care o configurați . Puteți să-l măriți și să-l rotiți în orice mod doriți, modificând în același timp dimensiunea, aspectul, formele și materialele. 

Al doilea este prețul final, care include TVA, și care este afișat pe ecran și actualizat în timp real, fiecare modificare fiind reflectată instantaneu.

E.E: Cât de importante sunt aceste caracteristici pentru cei care folosesc platforma dumneavoastră?

innoFAB: Să “vezi ce primești” este vital, dar costul final al bibliotecii pentru sufrageria ta sau al blatului pentru bucătărie este foarte important pentru toată lumea. Pentru un client care își creează o piesă unică – acesta dorește să știe cât are de plătit. Pentru un arhitect care proiectează pentru clientul său, această funcționalitate este și mai importantă – să poată prognoza timpul necesar pentru a cere atelierelor o ofertă. Și ori de câte ori clientul solicită modificări, timpul de execuție reîncepe de la zero.

E.E: Cât de importantă este inovarea în domeniul dumneavoastră?

innoFAB: Dacă ne uităm la magazinele online de mobilă sau de piatră naturală – pentru că acestea sunt cele două domenii pe care le acoperim – avem în general piese standard la vânzare. Unele magazine de mobilă oferă posibilitatea de a combina piesele standard în cadrul unui ansamblu. Cele mai multe magazine de piatră naturală oferă dimensiuni standard sau piese dreptunghiulare realizate conform măsurătorilor.

Nici unul dintre aceste magazine din România nu permite utilizatorului să definească liber formele naturale – forme neliniare și organice. Această inovație este unică pentru orice magazin online din România.

E.E: Cine ar folosi produsele și serviciile dumneavoastră? Și cum ar beneficia de ele?

innoFAB: În primul rând, toată lumea poate folosi gratuit platforma innoFAB – să creeze o piesă unică  și să achiziționeze una. Noi asigurăm trimiterea prin e-mail  a designului către alte persoane – soțul/soția dumneavoastră sau designerul de interior/arhitectul dumneavoastră – care ar putea da verificarea finală și/sau modifica designul…

După cum am menționat deja, arhitecții și designerii care lucrează la proiectele clienților vor beneficia cel mai mult de această platformă deoarece timpul de răspuns pentru a cere și a primi oferte între modificări este redus la zero.

E.E: Cum se deosebesc produsele/serviciile dvs. de alte tipuri de produse de pe piață?

innoFAB: Din nou, oferim funcționalitate online de proiectare și calculare a costurilor pentru mobilier și produse din piatră naturală – acest lucru este unic pe piața românească. Nu există niciun alt magazin online cu care să se poată compara .

În comparație cu instrumentele de proiectare disponibile pentru fabricile  de mobilă și de piatră naturală – da, acestea au funcționalități similare, dar nu includ și calcularea  în timp real a costurilor. Comparând cu instrumentele de proiectare 3D pentru arhitecți și designeri de interior – din nou, da, acestea au funcționalități similare care merg chiar mai departe, cum ar fi pregătirea de randări, dar, din nou, fără calcularea costurilor.

E.E: Cum ajută produsele dvs. la rezolvarea problemelor utilizatorilor?

innoFAB: Imaginați-vă că designerul de interior își dezvoltă ideea unei zone de recepție într-un hotel care urmează să fie construit.  Dorește să creeze o piesă de artă emblematică pentru recepție. Se gândește la o suprafață cu formă organică – și folosește Designerul unic 3D de proiectare  innoFAB pentru a crea o astfel de piesă. 

După ce a terminat, alături de  clientul său, care îi cere modificări (și costul aferent). Noi avem răspunsuri imediate la această întrebare – cine altcineva poate face asta?

E.E: Ce soluții aveți de gând să lansați în viitor?

innoFAB: innoFAB lucrează în mod activ la o mai bună integrare a Designerul unic 3D de proiectare   în setul de instrumente ale designerilor de interior – acest lucru ar permite apoi o mai ușoară redare a schițelor de proiectare, inclusiv a produselor noastre. 

De asemenea, ne străduim să dezvoltăm produse de mobilier compus – combinând materiale din lemn/placaj și piatră naturală.

https://innofab.shop