INTERVIU BIFA AUTOMATIZARI

Bifa Automatizări comercializează soluții de automatizare a proceselor, soluții de conducere dispecerizată și soluții de automatizare a clădirilor de birouri și ansambluri rezidențiale. Toate aceste soluții au la bază calculatoare industriale și software industrial personalizat.

Easy Engineering: Cat de importantă este inovația în domeniu dvs. de activitate?

Bifa Automatizări: Întrucât suntem dezvoltatori de aplicații software industrial personalizat, inovația este foarte importantă în acest domeniu de activitate, întrucât prin inovație se poate realiza o funcționare corespunzătoare a proceselor cu costuri reduse.

E.E: Care este gama de produse cea mai de succes?

Bifa Automatizări: Datorită profesionalismului și caracterului inovativ al angajaților societății, toate soluțiile oferite de noi sunt de succes, le comercializăm în egală măsură pe toate, atât soluțiile de automatizare industriale cât și cele real-estate sau rezidențiale.

E.E: Care sunt cele mai inovatoare produse?

Bifa Automatizări: Toate soluțiile noastre bazate pe realizarea de software industrial sunt inovative, întrucât au la bază atât know-how cât și creativitatea și dorința de inovare a inginerilor automatiști ai societății.

E.E: Ce caracteristici au aceste produse?

Bifa Automatizări: Caracteristicile soluțiilor oferite de noi, soluții ce au la bază implementarea aplicației de software industrial, sunt funcționarea corespunzătoare a proceselor conform cerințelor beneficiarilor, cu realizarea productivității cerute și standardelor în vigoare, la costuri de operare și întreținere cât mai mici. Practic, consumuri specifice cât mai mici.

E.E: Cum îmbunătățesc produsele activitățile clienților?

Bifa Automatizări: Soluțiile oferite de Bifa Automatizări S.R.L asigură automatizarea proceselor, procesele fiind controlate de către calculatorul de proces pe baza aplicației software industriale.  Se realizează astfel funcționarea corespunzătoare, cu realizarea productivității estimate la costuri cât mai mici, eliminând astfel apariția erorii datorată operatorului uman.

E.E: Ce noi produse urmează să lansați/ați lansat recent?

Bifa Automatizări: Cele mai noi soluții oferite sunt soluțiile de automatizare a clădirilor de birouri și ansambluri rezidențiale.

E.E: În ce direcții credeți că ar trebui sa evolueze inovația în viitor, având în vedere situația curentă?

Bifa Automatizări: Inovația este foarte importantă în domeniul automatizărilor industriale, mai ales în această perioadă și mai ales daca este făcută în scopul conducerii și realizării mentenanței proceselor de la distanță, folosind cele mai noi echipamente din domeniul comunicațiilor industriale, asigurând astfel distanțarea socială.

 

BIFA AUTOMATIZĂRI

Adresa: Aurel Vlaicu, nr. 87, Iași, România

Tel: +40 723 635 362

E-mail: office@bifa-automatizari.ro