INTRATI IN LUMEA IoT

Internetul lucrurilor (IoT): o lume a dispozitivelor conectate, fabrici si orase inteligente, toate dotate cu cele mai noi tehnologii disponibile la RS.

 

Ce inseamna Internet of Things?

Conceptul de IoT are radacini inca de la inceputul anilor ’90 acesta dezvoltandu-se de-a lungul timpului. Totul se pare ca a inceput de la ideea de a utiliza cipuri de identificare (RFID) cu scopul interactiunii elementelor din viata de zi cu zi. La ora actuala, IoT se refera la dispozitive cu conectivitate ridicata, sisteme si servicii care interactioneaza unele cu altele si acopera o varietate de protocoale, domenii si aplicatii.

Pe scurt, dispozitivele comunica intre ele si pot lua decizii pe baza unei reactii primite de la alte echipamente. O gama variata de dispozitive care faciliteaza implementarea sau testarea IoT in cadrul unor echipamente industriale sau casnice sunt disponibile la RS.

Cu ajutorul produselor care au la baza conceptul IoT, acum totul este mai COMOD, PROMPT si EFICIENT, nemaifiind nevoie sa va deplasati de la locul de munca, deoarece puteti da comenzi cu ajutorul unui telefon sau al unei tablete.

Intrati in lumea IoT