ADMASYS, SPECIALIȘTI ÎN IMPRIMARE ȘI SCANARE 3D

Admasys oferă servicii profesionale și specializate clienților și companiilor exigente de pe piața tehnologiei 3D, care se dezvoltă în mod dinamic.

Persoană intervievată: Magyari Attila, CEO Admasys.

Easy Engineering: O scurtă descriere a companiei și a activităților.

Magyari Attila: Admasys RO a fost creat în 2022 cu scopul de a oferii servicii profesionale şi specializate clienţilor şi companiilor exigente de pe piața tehnologiei 3D, care se dezvoltă în mod dinamic. Avem o experienţă solidă de 10 ani pentru că facem parte din echipa Admasys International. Datorită reţelei noastre oferim servicii şi produse de cea mai bună calitate nu numai în România, ci şi în străinătate – în special în Republica Cehă, Slovacia şi Ungaria. 

E.E: Care sunt domeniile principale de activitate ale companiei?

M.A: Vă oferim cea mai largă gamă de tehnologii 3D de pe piața românească: tehnologii 3D, imprimante 3D și accesorii de înaltă calitate, scannere 3D portabile și metrologice, software, consumabile, materiale și servicii profesionale – de la consultanță profesională la servicii personalizate, imprimare 3D, scanare și modelare până la instruire, service și asistență tehnică prietenoasă. Înțelegem nevoile companiilor de producție. Vă așteptăm cu nerăbdare la Centrul de aplicații de imprimare 3D din Odorheiu Secuiesc, România. 

E.E: Care sunt noutățile în materie de produse noi?

M.A: Fiecare tehnologie are proprietățile ei speciale, putem să le numim limitări. Noi lucrăm cu imprimante 3D specific construite după nevoile industriilor, unde feedback-ul este mereu ținut în față de aceea echipamentele și materiale imprimabile mereu se dezvoltă mai departe.

E.E: Care sunt gamele de produse comercializate?

M.A: Gama noastră de produse conține imprimante 3D, scanare 3D, materiale pentru imprimarea 3D, software pentru acestea și servicii profesionale. 

E.E: În ce stadiu se află piața în care activați, la momentul actual?

M.A: După experiența noastră companiile multinaționale folosesc și au beneficiat de tehnologiile aditive/neconvenționale, dar în țara noastră încă nu a prins rădăcini. 

Scopul Industriei 4.0 este transformarea producției industriale prin explorarea posibilităților oferite de digitalizare și de noile tehnologii, sperăm că clienți noștri potențiali o să aprecieze și o să vadă ce beneficii pot aduce aceste tehnologii.

E.E: Ce ne puteți spune despre tendințele pieței?

M.A: Un sondaj realizată de Admasys International, relevă că în domeniul imprimării 3D în Europa Centrală, arată, printre altele, că piața imprimantelor 3D crește cu 33% pe an. Cercetarea arată, de asemenea, că 70% dintre clienți își folosesc imprimantele 3D în mod regulat, iar 46% zilnic. 90% dintre cei care folosesc deja imprimarea 3D ar recomanda tehnologia altora, iar 72% intenționează să investească mai mult în această tehnologie în viitorul apropiat. 

E.E: Care sunt cele mai inovatoare produse comercializate?

M.A: Mark Two de la Markforged este o imprimantă 3D care lucrează cu material compozit. Folosește material numit Onyx (nylon amestecat cu 30% fibră de carbon). Piesele imprimate din Onyx pot fi întăriți cu fibră continue de carbon, Kevlar,  fibră de sticlă sau fibră de sticlă HSHT, din motivul acesta sunt mai rezistente și cu până la 40% mai ușoare decât piesele făcute din aluminiul 6061. 

E.E: Ce estimări aveți pentru anul 2022?

M.A: Anul 2022-2023 este pentru a familiariza tehnologiile aditive în România și este anul în care dorim să devenim un participant important pe piață care nu numai comercializează, dar și transmite mai departe cei 10 ani de cunoștințe pe care le avem de la Admasys International.