VISUAL IR VT04 – DISPOZITIVE CU UPTIME DE LA FLUKE

Provocările cele mai mari ale specialiștilor din industrie sunt extinderea duratei de viață a componentelor și urmărirea și monitorizarea gradului de uzură. Echipamentele și tehnologia Fluke permit identificarea problemelor înainte ca aceste provocări să se transforme în amenințări, iar instrumentele Fluke ajută la reducerea costurilor de energie, a timpului de inutilizare și limitează opririle de producție.

Una dintre cele mai utilizate game de instrumente este cea a termometrelor Fluke Visual IR, care combină practicabilitatea unui termometru stop cu avantajele vizuale ale unei camere infraroșu, creând un dispozitiv cu totul și cu totul nou.

Termometrele Fluke Visual IR oferă măsurători credibile, detectează problemele instantaneu și nu necesită training. În plus, sunt portabile, ușor de transportat și adaptabile oricărui mediu de lucru.

Tehnologia Fluke permite evitarea problemelor majore înainte ca ele să se producă, mai ales că acum, în mentenanță, aproape totul se reduce la “identificarea costurilor”.