TRANSFER MULTISORT ELECTRONIK, INTR-O CONTINUA EXPANSIUNE

Compania Transfer Multisort Electronik Sp. Z o. O, a fost înființată în anul 1990 în Polonia de doi frați, Adam și Zbigniew Kuczynski, ca fiind un magazin de piese electronice. Acum, compania TME este unul dintre cei mai dinamici distribuitori de componente electronice din Europa. Datorită filozofiei de livrare retail, precum și en-gros, compania oferă o gamă variată de produse la prețuri rezonabile, devenind furnizor și partener pentru zeci de mii de companii.

TME sunt într-o expansiune continuă a ofertelor și infrastructurii tehnice pentru a face cumpărături într-un mod mai ușor și mai rapid. Transfer Multisort Electronik este unul dintre cei mai mari distribuitori de componente electronice, electromagnetice, industriale și automate. Compania oferă 137.000 de produse, de la peste 700 de producători de top. De asemenea, de peste 25 de ani, TME a fost într-o dezvoltare continuă, îmbunătățind și ajustând nu doar produsele oferite, ci și funcționalitatea sistemului de cumpărare.

Centrul de livrare-expediere a fost modernizat, având o mărime de 18. 800 mp. Acesta este situat în Lodz, în partea centrală a Poloniei și a Europei. De asemenea, depozitul modern oferă un spațiu de 95.000 de locuri pentru raft, 100.000 locuri pentru depozitarea containerelor și 6. 000 de locuri pentru paleți.

Datorită acestor facilități logistice impresionante, majoritatea produselor din ofertă sunt disponibile. Din Polonia, compania trimite aproximativ 2.500 de colete pe zi pentru clienți din țări din întreaga lume. În Uniunea Europeană, produsele sunt livrate în termen de 24-72 de ore.