TOYOTA MATERIAL HANDLING LANSEAZA NOUL STIVUITOR ELECTRIC DE MARE CAPACITATE TRAIGO80

„Credem că am dezvoltat un lider al clasei de electrostivuitoare de mare capacitate din gamă de 80 V şi o alternativă concretă la stivuitoarele contra-balansate echipate cu motoare cu combustie internă” a declarat Craig Walby, Director de Dezvoltare Produs al Toyota Material Handling Europa. „Datorită tehnologiilor de baterii utilizate, a eficienței energetice ridicate, a cabinei complet independente şi a opţiunii I_Site, Traigo80 este un membru marcant al familiei Traigo.” Nouă gama Traigo80 înlocuiește gama Traigo HT existentă şi este compusă din modele cu capacitate de 6, 7 şi 8 tone, acesta din urmă fiind acum disponibil şi cu o distanţă de 900 mm până la centrul de greutate.

100% puternic

Motoarele puternice asigura o capacitate mare de urcare şi o viteză ridicată de deplasare, caracteristici care fac ca electrostivuitorul să fie potrivit pentru aplicaţii solicitante, rezervate în mod normal stivuitoarelor echipate cu motoare cu ardere internă. Datorită unghiului mare de virare a roţilor de pe puntea spate, stivuitorul poate efectua, dacă acest lucru este necesar, manevre chiar şi în spaţii înguste, de exemplu în zone de producţie sau de depozitare. Bordul cu configurație optimă permite operatorului să lucreze în mod intuitiv, iar compartimentul complet independent al operatorului transfera un nivel minim de vibraţii şi zgomote către operator. Siguranţa operatorului este îmbunătăţită şi de vizibilitatea excelentă în toate direcţiile şi de Sistemul de Stabilitate Activă, Toyota SAS, care măreşte în acelaşi timp şi productivitatea.

100% electric

Noile modele cu sisteme de 80 V sunt prevăzute cu sisteme de direcţie asistate electric pentru un consum redus de energie şi oferă clienţilor posibilitatea de a alege tehnologia pentru baterii care este cea mai potrivită nevoilor lor. Pentru o înlocuire fără probleme a bateriei, electrostivuitorul a fost proiectat în jurul unui șasiu deschis, ceea ce permite extragerea şi introducerea facilă a bateriei.

100% Toyota

Componentele acestui electrostivuitor robust sunt complet protejate, ceea ce permite desfăşurarea cu încredere a activităţilor în spaţii deschise, în condiţii de mediu umed sau cu praf. Cu toate acestea, accesul la componentele principale se face facil, prin intermediul unui capac plasat pe contra-greutate, care permite efectuarea fără probleme a operaţiilor de întreţinere. Datorită cabinei complet închise realizată din oţel, operatorul este protejat şi poate lucra confortabil indiferent de condiţiile climaterice.

Mai multe detalii la:

https://bit.ly/2sWbUj2