Odată cu boom-ul din ultimii ani în industria centrelor de date, securitatea acestora a devenit un domeniu major de aplicații în care compania SDMO excelează. Cea mai recentă demonstrație a experientei companiei în acest sens este livrarea a patru stații de energie pentru o cunoscută bancă din Franța și pentru subsidiara sa din Belgia. Concepute pentru securizarea a trei centre de stocare a datelor digitale, atât în Franța, cât și în Belgia, primele patru generatoare au fost testate și acceptate. Locațiile de instalare situate în Belgia vor primi fiecare, pentru început, o stație compusă din trei generatoare de 3.000 kVA.

11752433_892469424148204_4220138456728727526_n

SDMO are o prezenţă extrem de activă pe piaţa din România, atingând o cotă de piaţă importantă atât pe segmentul de echipamente portabile, cât şi pe cel al generatoarelor staţionare sau al soluţiilor speciale. Societatea BT Best Tools Company, distribuitorul pentru România al generatoarelor, acoperă mai multe segmente de piaţă precum cel industrial, închirieri sau proiecte speciale. A reuşit să dezvolte cu succes mai multe canale de distribuţie pentru toată gama de echipamente din portofoliul grupului SDMO.

Compania SDMO reprezintă unul dintre cei mai importanţi producători de generatoare, la nivel mondial. SDMO a proiectat o serie de produse competitive, de înaltă performanță, recunoscute ca fiind unele dintre cele mai complexe din piaţă. În condiţiile în care cerințele sunt din ce mai exigente, SDMO a adoptat o politică de îmbunătățire continuă a gamei sale de produse și servicii. Strategia de concentrare pe un singur sector de echipamente a dus la dezvoltarea companiei care, la ora actuală, este în măsură să ofere produse de încredere, ce îndeplinesc cele mai riguroase standarde.

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro