În perioada 28-31 mai 2014 Rywal RHC România a participat la expoziția Demo Metal dedicată industriei de prelucrare a metalelor. Standul companiei a fost conceput astfel încât să fie expuse cele mai reprezentative produse din toate gamele comercializate: echipamente și accesorii pentru sudare, echipamente pentru sudarea și tăierea oxigaz, echipamente de protecție, dispozitive de filtro-ventilație, unelte magnetice Magswitch, produse chimice tehnice, consumabile pentru sudură și abrazive.

„Echipa noastră și-a exprimat disponibilitatea de a transmite informații cu privire la produsele prezentate, de a oferi cele mai bune soluții pentru fiecare client în parte și de a răspunde solicitărilor venite din partea clienților”, a declarat Mihai Munteanu, Managing Director Rywall RHC.

Cu ocazia acestei expoziții Rywal RHC România a pregătit o reducere specială de 10% pentru toate aparatele de sudură din ofertă (MIG/MAG, MMA, TIG) și s-a concentrat pe promovarea produselor de brand propriu MOST și GOLD.

Discountul este valabil până la data de 1 septembrie 2014 pentru toți clienții care au vizitat standul.

„Scopul acestei expoziții a fost de a cunoaște potențiali parteneri, iar rezultatul s-a concretizat în stabilirea a numeroase contacte comerciale, efectuarea de discuții cu privire la posibilitatea de cooperare în industria noastră, precum și discuții

privind direcțiile de dezvoltare a pieței de sudare. Instrumentul extrem de util în acest sens, a fost noul catalog 2014/2015 cu oferta noastră completă, a cărui tipărire s-a sincronizat cu pregătirile pentru expoziția Demo Metal. Vă stăm la dispoziție pentru a răspunde solicitărilor cu privire la soluții de sudare, tăiere și șlefuire a metalelor”, a continuat Mihai Munteanu.

Servicii Rywal RHC România:

– transportul produselor comandate se face în cel mult 48 de ore;

– posibilitatea închirierii echipamentelor de sudură;

– se poate face retur la produsele comandate;

– adaptarea cerințelor fiecărui client pentru a găsi soluția potrivită;

– echipamentele de sudură au o garanție de doi ani;

– produsele sunt certificate și aprobate de către diverse asociații de clasificare (TUV, DB, AWS, LR și altele);

– pentru îndeplinirea celor mai înalte standarde de calitate, se respectă cu strictețe directivele ISO 9001-2000.

Grupul Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. De-a lungul timpului s-a extins la nivel internațional, iar în urmă cu doi ani a fost deschisă reprezentanța Rywal RHC România.

Compania a creat o ofertă completă sub mărcile proprii MOST și GOLD pentru a furniza partenerilor produse de înaltă calitate ca alternativă avantajoasă la produsele de mărci internaționale existente pe piață. Producția acestora se realizează în fabrica proprie din Polonia sau se externalizează în alte fabrici sub un control strict de calitate.

 

 

RYWAL-RHC România

Brașov, Calea Făgărașului nr. 59

Tel: 0368 100 127

Fax: 0368 100 128

romania@rywal.ro

www.rywal.ro