NOUL SPATIU INDUSTRIAL DEXION ROMÂNIA ESTE PREZENTAT ECHIPEI DE MANAGEMENT GMH

Echipa de management a grupului Gonvarri Material Handling, companie-mamă a Dexion, a primit un tur personal al facilităților de ultimă generație de la noul nostru sit industrial din România.

În timpul vizitei lor, membri echipei de Management a Gonvarri Material Handling (GMH) au vizitat noua zonă de producție și laborator de testare, care fusese adăugat fabricii în 2021 și care a trecut printr-un proces complet de modernizare și extindere.

Noul spațiu industrial are o locație dedicată și spațioasă pentru laboratorul de testare Dexion. De asemenea, găzduiește producția de piese pentru noua noastră mașină de manipulare și depozitare VLM (Vertical Lifting Machine) – un sistem de depozitare care economisește spațiu, permite personalului să preia comenzile rapid și eficient – și are facilități la zi pentru angajații noștri.

Printre cei care au vizitat unitatea s-au numărat CEO-ul GMH, Sergio Rodriguez, Chief Technical Officer Brian Howson și Chief Operating Officer Gerhard Schwager. Au fost, de asemenea, în vizită directorul general pentru regiunea Benelux, Roy Nas, directorul general pentru regiunea nordică, Fredrik Henriksson, și directorul general KREDIT, Petr Sevcik.

Pe lângă vizualizarea noilor facilități, aceștia au putut să cunoască echipa care a efectuat lucrările de îmbunătățire.

Sergio Rodriguez a declarat: „Suntem mândri că avem o instalație de producție și testare excepțională în România și că am văzut direct munca extraordinară pe care a depus-o echipa pentru a realiza acest lucru.”

Brian Howson a adăugat: „Baza recent modernizată din Râșnov este locația ideală pentru o operațiune europeană pentru Gonvarri Material Handling și arată angajamentul nostru față de regiune.”

În ultimul an, unitatea noastră de la Râșnov s-a extins cu 35% (13.700 m2), iar acum este unul dintre principalele site-uri de producție, dezvoltare de produse și inginerie ale GMH pentru sisteme de rafturi din Europa.

Extinderea a venit prin achiziționarea unei noi clădiri, care a fost amplu renovată și modernizată. Sistemele de izolație și iluminat au fost schimbate folosind materiale ecologice și cele mai moderne tehnologii pentru a oferi angajaților un spațiu de lucru ergonomic, sigur și prietenos cu mediul.

Îmbunătățirile au inclus izolarea a 450 mp de perete în zona de producție; izolarea a 485 mp spatiu de perete în zona de birouri; instalarea luminilor LED High Bay Schrack Technik Arktur Eco II 100W și înlocuirea becurilor incandescente de 230 de wați cu LED-uri de 100 de wați.

De asemenea, la Râșnov se află centrul nostru de testare, care ne permite să supraveghem intern controlul calității pentru toate componentele noastre, din întreaga gamă de produse. Acest lucru asigură că siguranța rămâne fără compromisuri și suntem pe deplin conformi cu norma europeană EN15512.

Componentele noastre sunt supuse în mod regulat la teste stricte de control al calității folosind tehnologie de ultimă oră, operate de tehnicieni cu înaltă calificare.

Centrul nostru de testare este parte integrantă a standardelor noastre înalte și a excelenței produselor noastre, unde inovăm continuu produse noi și le îmbunătățim pe cele existente.

Suntem încântați că piese pentru noile noastre mașini de depozitare VLM sunt fabricate la unitatea noastră de la Râsnov. Sistemul de depozitare automată poate economisi pentru clienții noștri 70% din spațiul existent, poate reduce erorile de picking cu până la 70% și timpul de picking cu mai mult de 60%.

Controlate electronic, mașinile de depozitare verticale se integrează cu ușurință cu sistemele existente de gestionare a depozitelor, dar funcționează și eficient ca soluții de sine stătătoare.

Gonvarri Material Handling este un furnizor lider mondial de sisteme industriale de depozitare, de la rafturi simple, până la soluții complete de depozitare, cu o prezență în toată Europa și o rețea de distribuție la nivel mondial.