NOILE ECHIPAMENTE DE SUDARE DE LA FRONIUS

Cu noul concept al echipamentelor de sudare MIG/MAG TPS/i, Fronius deschide o nouă eră în domeniul sudării, modelul TPS/I depăşind astfel limitele cunoscute până în prezent. Echipamentele au opţiuni de adaptare individuală şi actualizare ulterioară, care se remarcă prin inteligenţă şi comunicare extinsă. Acestea sunt mai uşor de utilizat, pot fi folosite universal şi au o eficienţă aproape nelimitată.

TPS/i a fost regândit de la bază, fiind cel mai mare proiect de inovaţie din istoria companiei. Modelul îndeplinește deja cerințele „Industriei 4.0” și ridică tehnica sudării la un nou nivel de performanță, fiind mai mult decât o unealtă. TPS/I este o platformă care comunică pe multiple căi cu utilizatorul său.

Display text necodificat

Ecran tactil de 7’’ extrem de robust, operabil cu mănuşi de lucru şi o deservire simplă şi intuitivă cu ajutorul interfeţei grafice.

Plug & Weld

Sistemul recunoaşte automat în orice moment componentele conectate şi avertizează în cazul detectării de incompatibilităţi.

JobMaster

Minidisplay-ul color aduce în prim-plan inteligenţa sistemului. Utilizatorul deţine controlul asupra celor mai importanţi parametri de sudare.

Individualitate

Utilizatorii platformei TPS/i pot să își configureze echipamentele de sudare pentru nevoile individuale folosind componentele de hardware și software care le sunt necesare și ulterior să le modifice sau să adauge componente în funcție de necesități.

fronius head

Uşor de actualizat

Platforma se actualizează uşor prin intermediul unui stick USB sau a unei conexiuni la Internet, pentru noi procedee de sudare, curbe caracteristice, aplicaţii, software intern etc.

 Orientat spre viitor

Datorită combinaţiei dintre funcţia de actualizare şi componentele hardware de înaltă calitate, TPS/i va rămâne un produs de “ultimă oră” încă mulţi ani de acum încolo.

Îmbunătăţire

Sistemul de control al proceselor este de aproximativ de 2000 de ori mai rapid decât în generația precedentă, ceea ce îi permite să colecteze mult mai multe informații despre arcul electric și să îl regleze cu cea mai bună precizie de până acum.

SpeedNet

O magistrală HighSpeed asigură interconectarea între componente sistemului, iar comunicarea în sistem este de 200x mai rapidă

Pistoletul de sudare

Sistemul oferă precizie ridicată şi durată de viaţă maximă datorită răcirii, manevrării și confortul perfecționate.

Sistem de răcire revoluţionar

La sistemele răcite cu apă, circuitul de răcire a fost mutat cât mai în faţă şi în exterior posibil. Forma ascuţită a duzei de gaz absoarbe o cantitate mai redusă de căldură, astfel că temperatura consumabilelor scade cu până la 70°C

Lumină LED

Lumina dată de LED-ul amplasat pe mâner garantează un plus de confort şi control, mai ales în spaţii întunecoase.

Practic şi robust

Gâtul pistoletelor este confecţionat din oţel inoxidabil, iar izolaţia pentru corpul pistoletului este amplasată în interiorul gâtului.