Makita a lansat un nou model de maşină de găurit 8V LXT Litiu -Ion – XPH06 extrem de performant, cu o formă compactă. XPH06 are cu 35 % mai multă forță de găurire și o viteza de fixare cu mult îmbunătățită față de modelul precedent, cu o creștere minimă în dimensiune și greutate, pentru un raport superior putere – greutate.

Astfel, compania Makita extinde gama de putere 18V LXT, fără fir, la peste 70 de instrumente dotate cu baterii care ajung la o încărcare completă în numai 30 de minute.

“Makita oferă o gamă completă de instrumente din seria de 18 volți , inclusiv modele compacte, cu greutate mai mică și o baterie compactă cu sistem de încărcare rapid, modele fără perii, proiectate pentru a funcționa mai mult timp cu un cuplu mare, ceea ce permite utilizarea pentru cele mai solicitante aplicații “, a declarat Mario Lopez , Product Manager Makita SUA. ” Noul XPH06 este mai puternic și poate fi utilizat mai mult timp fără reîncărcare, față de modelele precedente, astfel că este ideal pentru o gamă largă de aplicații, iar faptul că acesta cântăreşte cu puțin sub patru kg, putem afirma că are un raport excelent putere – greutate”, a mai spus Lopez.

XPH06 este alimentat de un motor BL Makita eficient, care este controlat electronic, pentru a optimiza consumul de energie al bateriei, oferind un timp de utilizare cu până la 50% mai ridicat față de instrumentele similare, din aceeași gamă.

About The Author