MAKITA – SOLUTII PERFORMANTE DE AER COMPRIMAT

Makita a lansat recent noul compresor Big Bore Gas Compresor, modelul MAC5501G, dotat cu un motor performant Honda GX160 ce dezvoltă 5,5 CP. Compresoarele au fost proiectate pentru operațiuni grele de pe șantier, având un timp de recuperare mai rapid, zgomotul produs redus, o viață mai lungă și o performanță constantă.

Noul MAC5501G este dotat cu un motor Honda puternic, în patru timpi, pentru performanțe sporite și fiabilitate superioară, dar și cu o pompă în stil “V” Twin care funcționează la temperaturi reduse, oferind până la 12,5 CFM la 100 PSI, pentru o recuperare mai rapidă.

Rezervor de capacitate mare

Capacitatea mare a rezervorului sporește considerabil timpul de lucru al utilizatorilor, fără a pierde timp prețios cu reumplerile frecvente. Astfel, Makita MAC5501G este dotat cu două rezervoare de aproximativ 38 de litri fiecare, făcându-l ideal pentru aplicații în locații greu accesibile.

Carcasa este realizată din fier pentru o mai mare durabilitate. De asemenea, compresorul este dotat cu indicatoare a funcțiilor importante pentru siguranță și confort.