KAESER MOBILAIR 123 – PERFORMANTA SI FLEXIBILITATE

Motocompresorul “Mobilair 123” cu şurub de la Kaeser a fost proiectat pentru maximum de performanţă şi flexibilitate. Disponibil acum şi în versiune optimizată dotată cu sistemul de comandă compresor şi motor “Sigma Control Mobile”, acest model combină debitul mărit cu un consum redus de combustibil.

Printre operaţiunile la care poate fi utilizat motocompresorul “Mobilair 123” se numără: sablarea cu diverse materiale, precum nisipul sau zăpada carbonică, curăţarea betonului, funcţionarea simultană a mai multor ciocane pneumatice sau înlocuirea temporară a unui compresor staţionar. De asemenea, consumul de combustibil la mers în sarcină parţială a fost semnificativ redus. Mai mult de atât, este antrenat de un motor Deutz turbo diesel în patru cilindri cu injecţie electronică directă “common rail” (rampă comună), care furnizează 118 CP la 2.100 rpm.

Motocompresorul este disponibil cu diverse opţiuni de echipare, în funcţie de necesităţile utilizatorilor. De exemplu, pentru aplicaţii speciale, “M 123” poate fi livrat montat pe o sanie rigidă în loc de montajul standard pe un şasiu tractabil. Echiparea opţională suplimentară include sisteme de tratare a aerului pentru a furniza aer uscat, răcit şi tehnic fără ulei, cu diferite clase de calitate, pentru a respecta cerinţele curăţării betonului conform regulamentului german ZTV-SIB sau cerinţele pentru aer proaspăt de calitate necesar în construcţiile de tuneluri.