Husqvarna PG 820 – tehnologii inovatoare pentru pregatirea pardoselilor

PG 820 reprezintă cel mai mare utilaj de pregătire a suprafeţelor din gama sa. Echipat cu Tehnologia Dual Drive, este una dintre cele mai puternice soluţii existente şi alegerea ideală pentru companiile care se ocupă cu pregătirea pardoselilor.

Utilajul pentru şlefuirea betonului PG 820 reprezintă cel mai mare utilaj de pregătire a suprafeţelor din gama sa. Echipat cu Tehnologia Dual Drive, este una dintre cele mai puternice soluţii existente.

Aplicaţiile la care poate fi utilizat variază, pornind de la prepararea pardoselilor din beton, repararea sau lustruirea acestora până la şlefuirea pietrelor naturale precum terrazzo.

Este un utilaj puternic capabil să ofere rate de productivitate ridicate, mărind profitul şi micşorând timpii de execuţie.

Un motor patentat unic cu un aranjament special, dotat cu motoare separate pentru discurile de şlefuire, permite un control total al vitezei şi direcţiei. Acest lucru îmbunătăţeşte productivitatea, controlul operatorului asupra utilajului şi permite utilizarea acestuia pentru o gamă mai mare de aplicaţii.

Reprezintă alegerea ideală pentru firmele care se ocupă cu şlefuirea pardoselilor. Este dotat cu un polizor cu trei capete, astfel, se formează o presiune descendentă, iar o putere mai mare poate fi transmisă

capetelor, îmbunătăţind stabilitatea în lucrul pe suprafeţele denivelate.

Viaţa de service a fost mărită, datorită mecanismului de etanşare în cinci puncte. Este dotat şi cu o curea de calitate pentru alimentarea capetelor de şlefuire. Construcţia sa este robustă, având un cadru fabricat din oţel şi un capac de acoperire dintr-o singură piesă din aluminiu, făcându-l foarte rezistent.

Produsele şi serviciile Husqvarna pentru şlefuirea pardoselilor sunt folosite de compania Artistic Concrete Surface, cu bazele în Knasas, SUA. ACS este specializată în şlefuirea pardoselilor şi a experimentat ce înseamnă importanţa folosirii utilajelor de calitate în proiecte sale. Este o afacere de familie, deţinută de Don şi Mike Denny, care au împreună aproximativ 30 de ani de experienţă în construcţii.

Pentru a completa gama de produse existentă, ACS a decis să adauge şi utilaje pentru pregătirea pardoselilor. „Am început să folosim produsele

Husqvarna atunci când a fost necesară performanţa. Viteza realizării proiectelor noastre s-a îmbunătăţit considerabil după achiziţionarea utilajelor” declară Mike Denny, General Manager ACS. “Combinaţia puternică între instrumentele Husqvarna şi sistemul Hiperfloor a făcut ca mai mulţi clienţi să fie conştienţi de frumuseţea betonului şlefuit” continuă Mike.