FURITECH PREZINTA ECHIPAMENTELE PENTRU SUDURA TECNA

De mai bine de 40 de ani, Tecna S.p.a. este specialist consacrat în dezvoltarea și producția de echipamente pentru sudură în puncte staţionare sau mobile, aparatură specială pentru analizarea și testarea sudurii, echilibratori sarcină, accesorii specializate etc. Domeniul de adresabilitate este vast: industria de autoturisme, industria militară, industria constructoare de maşini, industria navală şi aerospaţială; industria publicitară și altele.

Toate echipamentele Tecna sunt realizate respectând cele mai înalte standarde și sunt adaptate perfect la cerințele utilizatorilor, acoperind toate domeniile de interes, de la sisteme pentru reparații auto, industria constructoare de mașini până la echipamente pentru sudura structurilor metalice:

– aparate sudură în puncte pentru reparații caroserii, mono şi trifazate DC, cu puteri cuprinse între 2-20 kVA;

– aparate sudură în puncte suspendate, cu puteri cuprinse între 15-75 kVA;

– aparate sudură liniară în puncte, mono şi trifazate, cu puteri cuprinse între 35-650 kVA;

– aparate sudură în puncte staţionare, cu puteri cuprinse între 15-150 kVA.

Mai mult, Tecna produce o întreagă gamă de echipamente ce pot fi utilizate împreună cu aparatele de sudură în puncte, precum și gama completă de consumabile pentru acestea: echipamente de control și măsură digitale pentru sudură; echilibratori/balansiere pentru sarcină de la 0,4 la 180 kg; gamă completă de consumabile pentru aparatele de sudură în puncte.

Compania Furitech oferă soluţii la cheie, proiecte similare adaptate cerințelor specifice ale utilizatorilor, imagini video pe tip de mașină/procedeu.