ELMAS, PRODUCĂTOR ȘI FURNIZOR DE ASCENSOARE MADE IN BRAȘOV

Compania ELMAS din Brașov, cu o experiență de peste 33 de ani, este astăzi unul din liderii din industria fabricării echipamentelor de ridicat și manipulat din România.

Experiența acumulată, calitatea produselor și inovația sunt recunoscute și la nivel mondial, compania ELMAS fiind singura din Europa de Est care a câștigat trei ani consecutivi (2019, 2020, 2021), concursul mondial “Project of the Year” organizat de “Elevator World” SUA, la categoria “Lifturi cu scop special”.

Sunt fabricate la Brașov o gamă completă de ascensoare pentru persoane, lifturi pentru materiale și ascensoare auto echipate cu componente fiabile, care asigură o durată îndelungată de funcționare.

Ascensoare cu un design unicat

Investind continuu în tehnologii moderne, Elmas oferă clienților ascensoare cu cabine 100% personalizate cu pereți și comenzi realizate din sticlă printată UV și laminată.

În acest mod crește gradul de personalizare al ascensoarelor, compania garantând accesul la finisaje de calitate și fiabilitate ridicată.

Butoniere cabină/palier moderne

Ascensoarele ELMAS, în funcție de aplicație, pot fi echipate cu butoniere de cabină sau de palier realizate din sticlă decorativă printată UV.

Aceste butoniere concepute de compania brașoveană au un design modern, ergonomic și sunt echipate cu butoane care pot prelua comenzile fără a fi atinse de persoanele care se deplasează cu ascensoarele.

Siguranță în utilizare

De la comenzi în cabină sau de palier cu funcții capacitive, cabine integral panoramice, motoare electrice performante până la panouri de comandă cu funcții programabile și software Elmas sau sisteme de monitorizare de la distanță a ascensoarele (SED), s-a dezvoltat o vastă paletă de ascensoare adaptate conform aplicației clientului.

Un mediu optim

Ascensoarele ELMAS pot fi dotate cu UVECO, un modul de decontaminare a aerului din cabinele lifturilor pentru persoane, cu ajutorul luminii ultraviolete din gama UV-C. Acest sistem, prin recircularea aerului, neutralizează în proporție de până la 99 %, bacteriile, virușii și fungii existenți în aerul din cabina ascensorului, fără niciun risc pentru persoanele aflate în cabina ascensorului.