Chicago Pneumatic anunta productia de compresoare portabile în Europa

Producătorul Chicago Pneumatic a anunțat că a sporit capacitatea de producție pentru compresoare portabile diesel la fabrica din Anvers, în Belgia. Această nouă strategie de producție are drept scop satisfacerea cererii tot mai mari din Europa, precum și ambiția Chicago Pneumatic de a deveni lideri pe piață în oferirea serviciilor de customer service și de livrare.

Comentând cu privire la noua linie de producție din Belgia, Wim Thijs, Manager de marketing de produs pentru compresoare portabile de la Chicago Pneumatic, a declarat: “Acest lucru reflectă angajamentul nostru în curs de desfășurare pe piața europeană în ceea ce privește gama de compresoare portabile și înseamnă că acum suntem în măsură să oferim clienților soluții chiar în inima Europei.”

Facilitatea principală este aceea că la Anvers se vor produce toate compresoarelor diesel portabile marca Chicago Pneumatic cuprinse în intervalul European. Sunt incluse modele din CE – CPS 2.5 – 5.5 m³ / min interval, care sunt potrivite pentru o varietate de aplicații, de la construcții rezidențiale și comerciale, la demolare și întreținere a drumurilor.

Toate modelele din gamă au un design modern, se manevrează ușor și sunt dotate cu motoare puternice europene. În completarea gamei europene de compresoare portabile Chicago Pneumatic au fost incluse și modelele CPS 11 și CPS 11-12 m³/min, care au fost întotdeauna fabricate în Anvers. Aceste unități sunt proiectate pentru aplicațiile din construcții și întreținere mai exigente, inclusiv de foraj și aplicații cu jet de nisip și locuri de muncă de specialitate, cum ar fi instalarea de fibră optică de cablare.

Noua capacitate de producție de la Anvers se va reflecta, de asemenea, și în relația Chicago Pneumatic cu rețeaua de distribuitori din Europa, prin care clienții pot accesa o linie completă de produse pe piața pieselor de schimb și servicii de întreținere care asigură costuri reduse pe întreg ciclul de viață al utilajului.