BOSCH CAR SERVICE ACUM SI ONLINE

Rețeaua de service-uri auto Bosch și platforma online autoeconom.ro au încheiat un parteneriat pentru a oferi serviciile Bosch Car Service și în mediul online. În acest moment, 12 dintre cele 80 de service-uri auto Bosch Car Service din țară pot fi găsite și pe platforma autoeconom.ro.

“Bosch Automotive Aftermarket susține inițiativele antreprenoriale care vin în întâmpinarea nevoilor clienților și conștientizează importanța mediului online în deciziile de achiziție ale acestora. Parteneriatul dintre rețeaua Bosch Car Service și platforma autoeconom.ro își propune să simplifice viața conducătorilor auto, accesul la serviciile de calitate fiind asigurat de cei 80 de parteneri ai rețelei”, a declarat Mircea Bela, director național de vânzări, divizia Automotive Aftermarket, Robert Bosch SRL.

La fel ca peste tot în lume, firma Bosch îşi propune să ofere şi în România serviciile şi produsele sale de calitate. Pentru a asigura disponibilitatea acestor servicii oriunde în ţară, reţeaua Bosch Car Service se află în continuă dezvoltare.