ASPIRATORUL PORTABIL, FARA FIR DCL500Z

Un nou model de aspirator, lansat de compania Makita, promite să revoluționeze piața actuală. Este vorba de DCL500Z, aspiratorul cu acumulator de 18V LXT ® Litiu-Ion, care oferă performanță și o putere sporită de curățare. Modelul este portabil, poate fi manevrat cu ușurință și bateria are un timp redus de încărcare.

DCL500Z are un motor puternic, care generează putere mare de aspirație și livrează până la 30 de minute de funcționare continuă la o singură încărcare. Echipamentul este prevăzut cu acumulator de 3.0 Ah. Sistemul ciclonic eficient separă particulele mari și fine de praf, astfel încât particulele de praf fine sunt capturate pe un filtru cu o colmatare redusă.

Aspiratorul este prevăzut cu o serie de caracteristici de confort, care îl fac ușor de utilizat. Acesta cântărește doar 9.4 kg cu baterie și este prevăzut cu o curea de umăr și un design unic de roți pentru o manevrabilitate maximă. Are două setări de volum de aer (ridicat, scăzut) iar luminile de avertizare cu LED-uri indică atunci când e timpul să curățați filtrul sau să reîncărcați bateria. Recipientul de colectare a prafului și filtrul sunt ușor de scos și de curățat.