Imaginați-vă următoarea situație: linia voastră de producție este alcătuită din patru mașini una după alta. Panourile lor deja rulează pe zenon însă nu aveți o vedere de ansamblu care să aducă informația de pe cele patru panouri pe un singur ecran. Soluția este simplă: un proiect de integrare zenon. Tot ce trebuie făcut este să adăugați proietele existente într-un proiect de integrare folosind funcția drag&drop și gata!

  • Transparență crescută și prezentări generale îmbunătățite;
  • Performanță ridicată;
  • Mentenanță simplă;
  • Un nivel înalt al consistenței datelor și mai puține cerințe adiționale de hardware datorită conceptelor de redundanță ale zenon.

Camera de comandă-control aduce în același loc display-urile mașinilor selectate din diferite linii de producție.

Divizarea proiectului îmbunătățește vederea de ansamblu și performanța

Drumul către crearea unei Smart Factory de succes implică inteligență descentralizată și un grad înalt de flexibilitate. În zenon, poți dezvolta structuri smart fără mari eforturi datorită Multi-Project Administration. Puteți consolida proiecte mari în unități logice și apoi să le puneți oriunde doriți. Proiectele pot fi împărțite pe mai multe calculatoare, ceea ce ajută la îmbunătățirea performanței și creșterea flexibilității. Acest lucru vă oferă o cale rapidă de a crea proiecte de comandă-control complete și de a consolida toate sub-proiectele într-un singur proiect de integrare.

Administrare descentralizată a proiectelor

zenon Multi-Project Administration depășește structurile tradiționale client-server. În loc să folosească o soluție centrală, acesta urmează principiul descentralizării. Astfel, un proiect de mari dimensiuni poate fi împărțit în mai multe proiecte mai mici într-un pachet.

Această opțiune face îmbunătățirile și mentenanța mult mai ușoare, în special în combinație cu zenon object orientation. Cu această soluție este posibil să se editeze și updateze părți individuale de proiect, fără să afecteze părțile neimplicate. Industriile cu o procedură și reguli stricte pot beneficia în mod deosebit de această funcție deoarece asigură un proces de validare și revalidare eficient și accesibil.

Securitatea este esențială pentru noi. Cu doar câteva click-uri, poți crea o arhitectură de rețea redundantă și fără erori. Și, deoarece definiția de server și client nu este legată de anumite calculatoare ci definită pe baza unui proiect, consistența datelor poate fi garantată cu mai puține elemente hardware decât în mod obișnuit.

DISTRIBUITOR ROMANIA:

KREATRON AUTOMATION SRL

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro