Dragostea de a povesti – de a educa, pentru a lumina și pentru a distra – este la fel de veche precum omenirea în sine. Împreună cu sentimentul de curiozitate, acestea reprezintă unele dintre caracteristicile definitorii pe care le împărtășim ca ființe umane, dincolo de toate granițele și limbile.

În timp ce tehnologiile evoluează și economiile cresc, fascinația noastră cu povești minunate rămâne puternică.

 

Revista Easy Engineering abordează un stil unic pentru o industrie care se află într-o continuă schimbare şi creștere, dar care are o necesitate tot mai mare pentru informare. Comercială şi uşor de citit, se adresează unui public larg, cu precădere top management-ului companiilor, pornind de la persoane cu factor decizional până la cititori pasionaţi care vor să se informeze despre cele mai noi tendinţe în dezvoltarea tehnologiilor, echipamentelor, utilajelor sau a tehnicilor de lucru.

Planul editorial este foarte variat deoarece este un domeniu foarte complex, iar complementar acestuia se regăsesc şi alte industrii precum cea a materialelor pentru construcţii, echipamentelor de curăţenie, electrică, ecologie, ştiinţă, inovaţie şi multe altele.

 

“Easy Engineering” impune noi standarde din punct de vedere al conţinutului editorial dar şi al graficii sau a calităţii hârtiei, abordând un stil comercial. Grupul redacţional este compus din ziarişti cu experienţa în presa de specialitate tehnică ce depăşeşte 10 ani.

Informaţia este foarte diversificată şi expusă pe înţelesul tuturor, iar acest lucru face ca revista să fie citită cu uşurinţă de oricine. Sunt prezentate sfaturi practice şi informaţii la zi despre cele mai noi şi inovatoare tehnologii, echipamentele sau utilaje folosite în industria generală. Pentru a fi la zi cu informaţiile şi noutăţile din domeniu participăm la cele mai importante expoziţii din ţară şi din intreaga lume.

 

DESPRE WIRE ENTERTAINMENT

Editorul revistei Easy Engineering – compania WIRE Entertainment este un grup independent de producţie media, cu sediul în România. Activităţile noastre includ servicii de producţie video, producţie cinematografică, editare reviste, servicii de publicitate şi creaţie de clasă înaltă.

www.wire-entertainment.com